Kérdezze Laurát! 06 1 451 0294

Termékek

Termékeink

Válassza az egyszerűen követhető és betartható Turbó diétát®! Ismerje meg termékeinket, és próbálja ki Ön is.

Turbó diéta® Intenzív fehérje turmixpor enzimmel

A Turbó diéta® Intenzív fehérje turmixpor testtömegcsökkentés céljára előállított, a napi étrend egy részét vagy teljes egészét helyettesítő, csökkentett energiatartalmú enzimes fehérje turmixpor. Értékes fehérjéket, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz.

A folyamatos termékfejlesztéseknek köszönhetően a Turbó diéta® Intenzív fehérje turmixpor a már megszokott magas minőségű összetevőkön túl probiotikus rostot és a test anyagcseréjét javító kolint is tartalmaz. A Turbó diéta® Intenzív fehérje turmixpor összetételének köszönhetően alkalmas arra, hogy a napi összes étkezését helyettesítse, ezért az Intenzív Programhoz csak ezt szabad használnia. A Könnyített és Éjszakai Programoknál is fogyasztható.

A Turbó diéta® fehérje turmixpor biztosítja turbó-diétázás során a szervezet számára a megfelelő mennyiségű és minőségű fehérje és tápanyagbevitelt, a kúra során nem vonunk el proteint az izomzattól. Az alacsony energiabevitel ellenére minőségi fehérjéhez jut a szervezet, így a kéthetes kúra átprogramozza és optimalizálja a szervezet anyagcseréjét, és komoly mennyiségű (300-600 gr) testzsír ég el naponta.

Egy turmix tápértéke megegyezik egy szénhidrátszegény, fehérjedús teljes értékű étkezéssel. A Turbó diéta® fehérje turmixpor ideális összetételben tartalmazza a szervezet számára szükséges tápanyagokat: fehérjéket, szénhidrátokat, zsírokat, és a rostot. Felesleges azon aggódnia, hogy a kúra ideje alatt éhezni fog! Mivel szervezete minden fontos tápanyagot megfelelő arányban megkap, így nem fog valódi éhséget érezni.

A Turbó diéta® Intenzív fehérje turmixport vaníliás, csokoládés, epres és pisztáciás ízben is választhatja. A kúra során az ízek bátran váltogathatóak és keverhetőek.

Alkalmazása: A Turbó diéta® Intenzív fehérje turmixport 1,5%-os tejjel elkeverve (tejérzékenyek szójatejjel, vagy vízzel és 20-30%-al több turmixporral elkeverve) fogyassza, alkalmanként 35 g (4 adagolókanál) fehérjepor elkeverése javasolt.

Fontos: A Turbó diéta® Intenzív turmixporban nyomokban található glutén, illetve kis mennyiségben tejfehérjét is tartalmaz. A turmixpor használatát gluténérzékenyek és tejcukorérzékenyek saját felelősségükre, az érzékenységük mértékét figyelembe véve eldönthetik, hogy kipróbálják-e. Az eddigi visszajelzések alapján ritkán okoz panaszt. Tejcukor érzékenység esetén mindenképpen vízzel kell elkészíteni a turmixot. Vízzel elkészítve plusz egy adagoló kanállal tegyen a turmixba.

A Turbó diéta® hatékonyságát klinikai tesztek igazolják >>: elősegíti a szervezet természetes anyagcseréjének helyreállítását, és optimalizálását. A diéta előnye, hogy a szervezet nem koplal, a fogyás zsírból történik az izomzat megtartása mellett, így a diéta befejeztével elkerülhető a visszahízás. A módszer gyors és hatékony, a termék használata egyszerű. A Turbó diéta® kíméletes és biztonságos, hiszen a szervezet minden szükséges tápanyagot megkap a kúra során, és gazdaságos is, hiszen éppen annyiba kerül mint két hétre való reggeli, ebéd és vacsora.

Megrendelem >>

 

Turbó diéta® Vitál fehérje tumixpor enzimmel

A Turbó diéta® Vitál fehérje turmixport azon vásárlóink számára fejlesztettük ki, akik hosszabb távon, életmódszerűen használják a Turbó diéta® fehérje turmixport. Hosszútávon alkalmazható 10 kg-nál kevesebb súlyfelesleg esetén, időszakosan pedig súlymegtartásra. Azoknak kiváló választás, akik szeretnének egy vagy két étkezést megtartani a fogyókúra alatt és rendszeresen mozognak. A Turbó diéta® Vitál fehérje turmixpor olyan összetételben tartalmazza a szervezet számára szükséges tápanyagokat, hogy napi 1-2 főétkezés (reggeli, ebéd vagy vacsora) illetve köztes étkezés (tízórai vagy uzsonna) helyettesítésére alkalmas. A Turbó diéta® Könnyített>> és Éjszakai Programokhoz>>, valamint más diéták kiegészítésére javasoljuk. Az Intenzív Programhoz nem ajánljuk. A fogyókúrázók mellett azoknak is kiváló választás, akik a rohanó hétköznapokban nem mindig tudnak minőségi ételeket fogyasztani.
A Turbó diéta® Vitál fehérje turmixpor ára hosszú távon is gazdaságos. Célunk ezzel is támogatni vásárlóinkat egy egészséges és lendületes élet kialakításában.
A Turbó diéta® Vitál fehérje turmixporral az ízpalettát is színesítettük. A savanyúbb ízek kedvelőinek meggy ízesítéssel, az igazi ínyenceknek pedig cappuccino ízben kínáljuk. 

Alkalmazása:  Könnyített Program esetén: 3 x 35 g Turbó diéta® Vitál turmixport 1,5%-os tejjel elkeverve, Éjszakai Programnál 2 x 35 g (vacsora + uzsonna) Turbó diéta® Vitál turmixport 1,5%-os tejjel elkeverve. Tejérzékenyek szójatejjel vagy vízzel, és 1 adagolókanállal több turmixporral elkeverve alkalmazzák.

Fontos: A Turbó diéta® Vitál turmixporban nyomokban található glutén, illetve kis mennyiségben tejfehérjét is tartalmaz. A turmixpor használatát gluténérzékenyek és tejcukorérzékenyek saját felelősségükre, az érzékenységük mértékét figyelembe véve eldönthetik, hogy kipróbálják-e. Az eddigi visszajelzések alapján ritkán okoz panaszt. Tejcukor érzékenység esetén mindenképpen vízzel kell elkészíteni a turmixot. Vízzel elkészítve plusz egy adagoló kanállal tegyen a turmixba.

6.490 Ft-ért rendelje meg most webshopunkban>>

 

Turbó Vital® Shake

A Turbó Vital® Shake testtömegcsökkentés céljára előállított csökkentett energiatartalmú fehérje turmixpor, melynek biológiai értéke 120. Értékes fehérjéket, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz.

A Turbó Vital® Shake a fehérje turmixpor egyadagos, fogyasztásra kész változata. A Shake megkönnyíti a diétázók életét, hiszen nem kell a turmix elkészítésével bajlódnia, elég levenni a polcról egy 500 ml-es Turbó Vital® Shake-t és már szaladhat is a dolgára. Viheti magával utazás és kirándulás során, az irodába vagy éppen fogyaszthatja a szokásos bevásárlás és ügyintézés alatt is.

Egy palack Shake tápanyagtartalma 4-5 adagolókanálnyi turmixporból elkészített turmixéval egyezik meg, tehát egy Shake egy étkezés helyettesítésére szolgál. A diéta alatt a Turbó Vital® Shake és a Turbó diéta® fehérje turmixpor bátran kombinálható. A Turbó Vital® Shake bárhol, bármikor fogyasztható, így nemcsak a turbó-diétázók, de az egészséges életmódot követők rohanó mindennapjait is megkönnyítheti. Ha nincs ideje saját maga készíteni ételeit és mégsem szeretne lemondani a minőségi táplálék beviteléről, akkor a Turbó Vital® Shake kiváló megoldás egy étkezés teljes helyettesítésére. Sportolók, aktív életet élők mindennapjainak is fontos kiegészítője lehet a Shake, hiszen létfontosságú fehérjét, enzimeket és rostot tartalmaz.

A Turbó Vital® Shake-t két ízben: eper, vanília választhatja.

Alkalmazása: A kiválasztott Turbó diéta® Program alapján 1-2-3 főétkezés helyettesítése 1 palack Turbó Vital® Shake-el.

Fontos: A Turbó Vital® Shake-t sem a gluténérzékenyek, sem a tejcukor érzékenyek nem fogyaszthatják!

Megrendelem >>

 

Turbó diéta® Sav-Bázis Egyensúly tabletta

Amennyiben az Intenzív Program során gondot okoz a zöldségleves rendszeres elkészítése, helyettesítse a növényi alapanyagokból készült Sav-Bázis Egyensúly tablettával, amelyet kifejezetten erre a célra fejlesztettünk ki. A diéta mellé időnként egy jó csésze zöldségleves elfogyasztása még mindig ajánlott, hiszen a leves nemcsak a testet, de a lelket is melengeti, viszont amikor erre nincs lehetőség, könnyedén pótolhatja a mulasztást a Sav-Bázis Egyensúly tablettával. A helytelen táplálkozási szokások és a stressz hatására szervezetünk sav-bázis egyensúlya felborul, testünk elsavasodik, teret engedve ezzel a káros folyamatoknak, túlsúly és betegségek kialakulásának. Ahhoz, hogy helyreállítsuk szervezetünk sav-bázis egyensúlyát, lúgosító ételeket kell fogyasztanunk. A Turbó diéta® Sav-Bázis Egyensúly hatóanyagai elősegíthetik a szervezet ph értékének helyreállítását és fenntartását mindhárom Turbó diéta® Program alkalmazása esetén, és fogyásunk is látványosabbá válik.

Alkalmazása: Napi 3 x 3 tabletta fő folyadékbevitellel.

Megrendelem >>

 

Turbó diéta®Antioxidáns kapszula 

A diéta során a zsírszövetben raktározott méreganyagok felszabadulnak. Az általuk okozott káros reakciók ellen a szokottnál nagyobb mennyiségű antioxidáns vitamin és ásványi anyag bevitele ajánlott. A legjobb az lenne, ha a vitaminokat elsősorban friss zöldségből fogyasztanánk, azt azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy a zöldségekben található mikrotápanyagok gyorsan elkezdenek lebomlani. A készen vásárolható zöldséglevek nagy része szintetikus vitaminokat is tartalmaz, amelyeknek csak egy része hasznosul, szemben a természetes vitaminokkal. Ezért ajánljuk, hogy préseléssel készülő zöldségleveket is fogyasszon mindhárom Program ideje alatt! Mindezek mellett válassza a Turbó diéta® Antioxidánsta fogyókúra idejére, amely a szabadgyökök káros hatásától is véd. A dohányosok és különösen stresszes életet élők szervezetében a szabadgyökök nagyobb mennyiségben vannak jelen, ezért számukra ajánlott a vitaminmennyiség növelése! Ha a harmadik napon még nem tapasztal súlycsökkenést, akkor emelje a bevitt antioxidáns mennyiségét, mert a felszabaduló szabadgyökök a zsírégetés folyamatát is gátolhatják. Szervezete hosszú távon is meg fogja hálálni a törődést, amikor a mások által hétköznapinak gondolt nehézségek elmaradnak, a túlsúllyal jelentkező fájdalmak nem, vagy az átlagosnál ritkábban jelentkeznek.

Az Antioxidáns kapszula önmagában nem fogyaszt, de hozzájárulhat a fogyás eredményességéhez.

Alkalmazása: Napi 2 x 1 kapszula a reggeli és déli étkezések előtt.

Tovább a webshopba >>

 

Hunyadi János Gyógyvíz

A glaubersós gyógyvizekre jellemző a hashajtó és az enyhe bélhurutokat gyógyító tulajdonság. A gyógyvíz végigöblíti a bélfalat, leoldja a káros hatású baktériumokat, gyulladásos váladékot, továbbviszi magával és eltávolítja a széklettel. A béltisztítás eredményeként csökkennek, megszűnnek a kellemetlen hurutos panaszok, a puffadás és a fájdalmak. Így máris sokat tett fogyókúrája sikeréért!

Alkalmazása: Az egyszeri hashajtáshoz 3-5 dl gyógyvíz elfogyasztására van szükség. Ha éhgyomorra langyosan fogyasztjuk, a hatás már 1-2 órán belül bekövetkezik.

Tovább a webshopba >>

 

Jódaqua

A jód a pajzsmirigy üzemanyaga, amely hiányában az alapanyagcsere gázpedálját irányító pajzsmirigyhormonok (T3 és T4) termelése megszűnik, mivel a jód ezen hormonok elengedhetetlen alkotóeleme. A jódhiányos táplálkozás az anyagcsere folyamatok lassulásához vezet, melynek egyik súlyos következménye lehet az elhízás. Az elhízás mellett ismert hogy a jódhiány következtében a pajzsmirigy nem működik kielégítően, ezért kórosan megnagyobbodik, és golyva (struma) alakulhat ki, mely többnyire csak műtéti úton kezelhető, és azt követően a beteg élethossziglan tartó hormonpótlásra kényszerül. A napi szükséges mennyiség 0,2 mg. Mivel a jódozott só alkalmazása során nem tudjuk biztosítani a napi jódbevitelt ezért javasolt az őstengeri koncentrátum, a Jódaqua fogyasztása, amelyet Sóshartyánban 533 méter mélyről hoznak a felszínre és palackozzák.

A napi jódszükségletünk 1-2 mokkáskanálnyi mennyiséggel fedezhetjük.

Tovább a webshopba >>

 

CM3® Alginat kapszula

A CM3® Alginat természetes alapanyagokból készült, a telítettség és jóllakottság érzetét keltő készítmény, a túlsúly okozta problémák kezelésére.
A CM3® Alginat a gyomorban fejti ki hatását: a kapszula tartalma, az Alginat-test a gyomornedvben megduzzad, és a gyomorfalon lévő telítettségérzékelők stimulálásával jelet küld az agyba: Jóllaktam! Ennek köszönhetően anélkül ehetünk kevesebbet, hogy közben éhesnek éreznénk magunkat.
A CM3® Alginat kapszula használata rendkívül egyszerű, a szokásosan elfogyasztott étel mennyiségétől függően 1-3 kapszulát kell étkezések előtt fél órával bevenni. A kapszula hatására csökken az elfogyasztott étel mennyisége, már kevesebbtől is jóllakott lesz.
A CM3® Alginat a Turbó diéta® Programok közötti szünetben kiválóan alkalmazható készítmény, ha az ételadagok csökkentésére, vagy a túlzott étvágy megfékezésére van szükség.
Orvostechnikai eszköz, egészségpénztárban elszámolható.
Több információ>>

Tovább a webshopba >>


Kosár tartalma

Hírlevél

Személyes vásárlás
Turbó Diéta Központban
webshop árakon!
1139 Budapest
Váci út 91. I. em.
(Forgách utcai metrónál)
 
H-P: 8:00-17:00
Fizetés csak készpénzben.
Tel: 06 1 451 0294

Rendeljen a webshopunkban!