Tanácsadás: 06 1 451 0294
Magyar
Magyar English Deutsch Polski Slovensky

A nagy diétaválasztó

Megvan az elhatározás, de nem tudod, melyik programmal vágj bele a fogyókúrába? Segítünk!

A megfelelő diéta kiválasztása a siker egyik legfontosabb eleme. Tudjuk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt szeretnél szabadulni azoktól a makacs kilóktól, ám mégis azt kérjük, hallgass a tapasztalatunkra! Egyáltalán nem biztos, hogy a legintenzívebb programunkkal érheted el a legjobb eredményt. Nézd meg, hogy a te céljaidhoz melyik program illik legjobban!

Kevesebb, mint 10 kg a súlyfelesleged »

Ha 10-20-30 kilót szeretnél leadni »

Több, mint 40 kg súlyfelesleggel küzdesz »

Sport mellett is súlyfelesleggel küzdesz »

Egészségügyi problémád van (IR, PM, cukorbetegség, depresszió)? »

Ha elégedett vagy a súlyoddal és nem szeretnél hízni »


Kevesebb, mint 10 kg a súlyfelesleged»

Tudjuk, hogy a lehető legrövidebb úton szabadulni szeretnél attól az utolsó pár kilótól, de a tapasztalat az, hogy pont ezek a kilók mennek le a legnehezebben. Higgy nekünk, ilyen esetben nem a leggyorsabb megoldás a neked való, hanem a 30 napos étkezéssel kombinált diétánk hozza meg a legjobb eredményt. Még akkor is ez a jó választás, ha egy közelgő eseményre szeretnél gyors eredményt elérni, hiszen a program első 17 napja a legintenzívebb. A turmix mellé válogass egyszerű és gyors receptjeink közül, amik szintén hozzásegítenek, hogy elérd a vágyott alakot.  Hormonális problémák, IR, pajzsmirigy alul- vagy túlműködés, cukorbetegség, illetve depresszió esetén kérd szakértőnk tanácsát a program megkezdése előtt!

Ha 10-20-30 kilót szeretnél leadni»

Ha egy picit több túlsúly gyűlt már össze, akkor két lehetőséged van, attól függően, hogy mennyire lendületesen szeretnéd kezdeni a diétát:

a) 14 + 30 nap kombinálva: Ha intenzív és látványos kezdésre vágysz, kezdd a diétát a 14 napos programmal majd tarts két hét szünetet és utána addig folytasd a 30 napos programot, amíg le nem megy rólad a súlyfelesleg. Mivel a 14 napos programban csak turmixot fogyasztasz, bátran variáld az ízeket, vagy fűszerekkel alkoss egyedi kombinációkat, amikhez itt gyűjtöttünk össze pár ötletet. Fontos: bizonyos egészségügyi problémák (IR, pajzsmirigy alul- vagy túlműködés, cukorbetegség, depresszió) esetén nem ajánljuk a 14 napos programot! Ez esetben válaszd a b) lehetőséget, és a program elkezdése előtt kérd szakértőnk tanácsát is!

b) 30 + 30 ismételve: Ha nem szeretnél egyből egy nagyon intenzív szakasszal kezdeni, akkor kezdd a diétát a 30 napos programmal és ne is hagyd abba, amíg le nem adod az összes felesleges kilót!  A 30 napos programokat szünet nélkül folytathatod egymás után, így ha emellett döntesz, akkor érdemes nagyobb Turbó Diéta csomagokat vásárolni már az elejétől kezdve - például 2x30 napos vagy 3x30 napos kezdőcsomagot – hiszen ez a leginkább pénztárcakímélő megoldás. A főétkezéshez egyszerű és gyors ötleteket találsz receptjeink között.

Több mint 40 kg súlyfelesleggel küzdesz»

Válaszd a 40 kg plusz programot, amit olyan nők és férfiak számára dolgoztuk ki, akik jelentősebb felesleggel küzdenek. A 40 kg plusz program a 30 napos program nagyobb túlsúllyal rendelkezők számára átdolgozott verziója. A diéta során intenzív és kevésbé intenzív szakaszok váltják egymást, amelyek célja az, hogy ne terheljük túl a szervezetet, ám mégis biztosítsuk a gyors és látványos fogyást. A főétkezésekhez válogass receptjeink közül, amik tökéletes kiegészítői a fogyókúrádnak. Egészségügyi problémák (IR, pajzsmirigy alul- vagy túlműködés, cukorbetegség, illetve depresszió) esetén kérd szakértőnk tanácsát a program megkezdése előtt, hogy személyre szabott megoldást találhassunk neked!

Sport mellett is súlyfelesleggel küzdesz? »

Ebben az esetben érdemes az étkezési szokásaidon változtatni. Próbáld ki a 30 napos programunkat módosított adagolással: ha intenzíven sportolsz - minimum 45-60 percet-, iktass be egy plusz étkezést, edzés előtt és után igyál meg fél-fél adag vízzel készített Turbó Diéta turmixot. Ha ennél intenzívebben sportolsz, kérj személyre szabott tanácsot. Ha azonban eddig nem mozogtál, akkor ne a diétával egy időben kezdj intenzív testmozgásba, mert meg fogja terhelni a szervezeted.

Egészségügyi problémád van (IR, PM, cukorbetegség, depresszió)? »

Bizonyos egészségügyi problémák (IR, pajzsmirigy alul- vagy túlműködés, cukorbetegség, depresszió) esetén nem ajánljuk a 14 napos programot. Ilyen esetben a 30 napos program lehet megfelelő, ám mielőtt belevágnál, minden esetben kérd szakértőnk személyre szabott tanácsát. Cukorbetegek számára készítettünk egy bővebb tájékoztatót is, ami összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat, ám a konzultációt e mellett is javasoljuk a diéta megkezdése előtt.

Ha elégedett vagy a súlyoddal, és nem szeretnél hízni»

Alapvetően elégedett vagy a súlyoddal és szeretnéd, hogy ez így is maradjon? Iktass be az egészséges étrendedbe 1-1 Turbó Diéta napot, amikor mindhárom étkezést Turbó Diéta itallal helyettesíted. Ez segít megtartani a súlyodat, és méregteleníted is a szervezeted. Ha már 1-2 kiló felszaladt, akkor az esti étkezésedet helyettesítsd egy Turbó Diéta turmixszal 1-2 hétig. Nap közben emellé 1200-1500 kalóriát vigyél be és meglátod, gyorsan lemegy az a néhány felesleges kiló!

Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik fogyókúratípus a legmegfelelőbb számodra, akkor vedd igénybe a szakmai konzultáció lehetőségét a honlapunkon keresztül. Szakértőink minden kérdésedre készséggel válaszolnak és segítenek kiválasztani a célodnak, testalkatodnak és életmódodnak legmegfelelőbb diétát.