Tanácsadás: 06 1 451 0294
Magyar
Magyar English Deutsch Polski Slovensky
Minimum rendelési érték: 3 000 Ft
Nemzetközi- és magyar szállítás »

Vanília Mánia csomag (45 adag)

Vanília Mánia csomag (45 adag)

A klasszikus vanília ízű turmix egyszerűen megunhatatlan! Mennyei ízével mindig elvarázsol, tovább ízesítve pedig igazán változatossá teheti a diétád.

 


Ár: 25 160 Ft
Akciós ár: 21 390 Ft

Most minden a vaníliáról szól! A vanília ízű turmix volt a legelső változatunk, és azóta is az egyik legnépszerűbb ízünk. Ez nem is csoda, hiszen önmagában, és a többi ízzel keverve is isteni finom. Mivel ennyire szeretitek, most egy különleges Vanília Mánia csomagot állítottunk össze, ráadásul kedvezményes áron: 3 doboz vaníliás turmixot és egy Antioxidánst csomagoltunk össze, ami tökéletes kezdőcsomag például a 30 napos programhoz.

 

A csomag tartalma:

  • 3 db VANÍLIA ízű, Turbó Diéta® fehérje turmixpor, 3x525g (3x15 adag)
  • 1 db ANTIOXIDÁNS, 60 db (2x2 hétre)

Az egyes tételek pontos összetételét megtalálod az adott termék oldalán a leírásban.

Tudod mi a Turbó Diéta titka?

A Turbó Diéta egyik titka a speciális és minőségi fehérje bevitelben rejlik, amelynek segítségével rábírjuk a szervezetet a zsírraktárak lebontására az izom megtartása mellett. A turmixitalban lévő többi fontos tápanyag biztosítja, hogy szervezeted semmiben ne szenvedjen hiányt. Minden diétás programunk egyszerű és könnyen betartható.

Melyik Programmal diétázzak?

A Turbó Diéta Programok részletes leírását a 'Hogyan diétázzak?' menüpontban keresd! A megfelelő program kiválasztásában kérheted Tanácsadóink segítségét, ill. kérdezheted őket a diéta alatt és utána is itt.

Helyes adagolás (mérőkanál a dobozban): 

1 adag tejjel készítve: 4 mérőkanál (35 g) turmixpor 300 ml 1,5% zsírszázalékos tejben elkeverve.  1% zsírtartalom alatti növényi tejjel készítve 5 mérőkanál (kb. 43g) / adag. Ezzel a tej miatt kieső fehérjetartalmat pótolod, nem viszel be plusz kalóriát.

*Férfiaknak és 165 cm feletti nőknek a programok során az uzsonna fogyasztását is ajánljuk (17 h körül), 180 cm feletti férfiaknak tízórait is (11 h körül), a 30 napos programnál ez lehet gyümölcs.