Tanácsadás: 06 1 451 0294
Magyar
Magyar English Deutsch Polski Slovensky
BLOG
Szilvi blogja, 1. rész
Minden kezdet nehéz? - Szilvi blogja, 1. rész

Nincs könnyű helyzete annak, aki kisgyermekes édesanyaként vág bele a fogyókúrába. Kevés idő jut önmagunkra, az állandó rohanás miatt sokszor csak bekapjuk, ami épp a kezünk ügyébe kerül, ráadásul a gyerekek maradéka is mindig anya tányérján köt ki. Szilvi sem volt ezzel másként, de egy évvel ezelőtt nagy döntést hozott. Ismerjétek meg, hogyan kezdődött Szilvi története.

tovább »

5 tipp a tökéletes bikini alakért
5 tipp a tökéletes bikini alakért

A nyár előtti az az időszak, amikor mindenki SOS diétás trükköket keres. Ha Te is az utolsó percekre hagytad a fogyókúrádat, akkor érdemes elolvasnod tippjeinket!

tovább »

Kedvenc nyári receptjeink
Kedvenc nyári receptjeink

A nyárban azt imádjuk, hogy rengeteg friss zöldség van a piacon, nagyon könnyű változatos, egyszerű és finom ételeket készíteni, ráadásul mindezt akár a szabadban, ami igazán különleges ízt kölcsönöz minden falatnak! Fogadd szeretettel kedvenc alakbarát nyári receptjeinket!

tovább »

Európai elhízás elleni nap
Járványos méreteket ölt az elhízás

Ijesztő tendenciára figyelmeztetnek a szakemberek az Európai elhízás elleni napon.

tovább »

A Te 600 kalóriás ebéded is így néz ki?
A Te 600 kalóriás ebéded is így néz ki?

Akkor azonnal beszélnünk kell! Te is abba a hiába estél, amibe a legtöbb diétázónk. De ne aggódj, összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat, amit ha betartasz sokkal eredményesebb lesz a diétád!

tovább »