Tanácsadás: 06 1 451 0294
Magyar
Magyar English Deutsch Polski Slovensky

Kik vagyunk?

Szeretnél egy picit többet tudni a cégünkről és a Turbó Diéta múltjáról?
Gyere és ismerkedj meg velünk!

Kik vagyunk?

Az Idealbody Kft.-t 2004-ben Handl J. Attila alapította azzal a céllal, hogy az általa - és táplálkozástudományi szakemberek bevonásával - fejlesztett terméket, a Turbó Diétát forgalmazza és segítsen a nőknek a súlyproblémájuk leküzdésében.

Mi a küldetésünk?

Handl J. Attila személyes küldetése kezdettől fogva, hogy olyan fogyókúrás módszereket és termékeket ajánljon a fogyasztói figyelmébe, amelyek támogatják az egészséges testsúlycsökkentést, hiszen alapfilozófiája, hogy

"a túlsúly csökkentésére való törekvés nem mehet az egészség rovására"

Hol készülnek a termékeink?

A termékeink Németországban készülnek, egy olyan gyárban és olyan szakemberek munkájának eredményeként, akik folyamatosan ellenőrzik a termék alapanyagainak minőségét, biztosítják annak nyomon követhetőségét így 100%-ban biztosak lehetünk benne, hogy tökéletes minőségű turmixporokat kínálunk a vevőinknek.

Hogyan fejlődtünk?

A Turbó Diéta termékek forgalmazását Handl Úr, a tulajdonos egy munkatárssal kezdte meg 2004-ben. Kezdetben a Turbó Diéta módszere és a termékek népszerűsége szájhagyomány útján terjedt és mivel diétázóink szép eredményeket értek el vele, hamar ismertté is vált. 

A Turbó Diéta turmixporokat kezdetben csak vanília ízben lehetett kapni, a lágy nugátos csokis és krémes epres ízű turmix 2 évvel az indulás után jelent meg a kínálatban, a kissé marcipános ízvilágú pisztáciás 2008-ban, az üde, habos-krémes cappuccino és kissé fanyar, de zamatos meggy ízű 2011-ben, a laktóz és gluténmentes natúr ízű turmixpor 2017-ben került a kínálatunkba.

Meghódítottuk a magyar diétázók szívét!

2008-ban először tűnt fel a hirdetésünk buszok hátulján, talán van, aki még emlékszik rá:

A Turbó Diéta ismertsége ekkor kezdődött. 2010-11-ben már  a TOP 3 legkedveltebb fogyókúrás márka között tudhattuk magunkat.
A vállalkozás létszáma a növekedés ütemének megfelelően időről időre gyarapodott családtagokkal (Handl Úr 2 gyermeke) és "civilekkel" egyaránt.

2010 óta a TOP 3* legkedveltebb fogyókúrás márka egyike vagyunk, és a vevőink bizalmára ahogy mindig, ezen túl is igyekszünk rászolgálni.

2010-ben dr. Hantos József vezetése alatt klinikai tanulmány keretében vizsgálták a 14 napos Intenzív Turbó Diéta Program hatékonyságát. A vizsgálatban 32 fő vett részt,

az eredményeket összegezve a Turbó Diéta® turmixporral végzett 2 hetes program megindította a fogyást, sikerélményhez juttatta a pácienseket, így lehetővé tette a diéta könnyített válfajának bevezetését és ezzel a hosszú távú diétás program elindítását.

2010-2011-ben dr. Szabó Erzsébet vezetésével újabb tanulmányt keretén belül 65 személy bevonásával vizsgálták a 14 napos Program hatásosságát. Az - előző study eredményeit megerősítő - eredményeket szakmai fórumokon és a 18. Európia Elhízástudományi Konferencián (18th European Congress on Obesity, ECO, Istanbul) a poszter szekcióban is mutattuk be.

2012-2014 között 3 éven át a Magyarország Egészségvédelmi Szűrőprogram hivatalos partnere voltunk az elhízás, mint népbetegség, kezelésének területén. A 2013-ban megtartott Népegészségügyi konferencián a Szűrőprogram grémiumának Szakmai Díját vehettünk át a társadalomért végzett munkánk elismeréseként.Számunkra a diétázóink elégedettsége a legfontosabb

Diétás tanácsadást a kezdetek óta biztosítunk a fogyni vágyóknak, és ezt a szolgáltatásunkat is sokat fejlesztettük az évek során. Ma már mintaétrendet, étrendi tanácsadást, inbody testösszetétel mérést is biztosítunk, valamint az életmódváltásban is segítünk. Megoldást kínálunk kisebb és nagyobb (40kg +) súlyfelesleg esetén, férfiaknak és nőknek egyaránt.

A diétázóink elégedettségét folyamatosan mérjük, és nagy-nagy örömünkre a legutóbbi elégedettség mérésen azt a visszajelzést kaptuk, hogy

10 fogyasztóból 10 ajánlaná a Turbó Diétát barátainak, ismerőseinek.
Ennél nagyobb elismerésre nincs is szükségünk!

Sokan kérdeznek bennünket, hogy mi ennek a 100%-ban magyar tulajdonú, egyszemélyes márka sikerének a titka?

 

Hisszük, hogy a sikerünket a jó minőségű, gazdag összetételű Turbó Diéta turmixpor, a gondosan kidolgozott és letesztelt, működő diéta programok, és ennek eredményeként a diétázóink sikerének, és az általuk vitt jó hírnévnek köszönhetjük.


A munkatársaink egészségére is vigyázunk

A csapatunk jól összeszokott banda, időnként egy kis frissítéssel: a gyakorlatban ez annyit tesz, hogy a legújabb munkatársunk 1 éve kezdett nálunk, a legrégebbi pedig idén ünnepli a 10 éves évfordulóját, a kettő között pedig 5+ éve nálunk dolgozó munkatársaink vannak. Hogy minek köszönhetjük mindezt? A legstresszesebb napokat is derűvel és humorral kezeljük, egy-egy rohanó napon sem maradunk éhen, mert Turbó Diéta turmixpor mindig kéznél van, biztosítjuk a munka és a magánélet egyensúlyát, szeretünk együtt dolgozni és szeretjük a vevőinket, a sikertörténeteik lelkesítenek bennünket.


Társadalmi felelősségvállalásunk

Edukáció és életmódváltás

2004. óta, a vállalkozásunk kezdetétől diétás tanácsadást biztosítunk minden fogyni vágyó, érdeklődő számára. A vevőink a Turbó Diéta programok mellé dietetikus által összeállított mintaétrendet tudnak letölteni, és ezzel nem csak a diétájukat, hanem a későbbi életmódváltásukat is támogatjuk. Úgy látjuk ugyanis, hogy a mai élelmiszerkínálat és "egészségmarketing", a megtévesztő információk áradatával csak tudatossággal, körültekintő élelmiszervásárlással és lelki egyensúllyal lehet csak szembe menni. Mi ebben szeretnénk segíteni a diétázóinknak. Ezért egy ingyenesen letölthető diétás kisokost is elérhetővé tettünk az érdeklődők számára.


Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramja

2012-2014 között, 3 éven át Program hivatalos partnere voltunk az elhízás, mint népbetegség, kezelésének területén.

A Program keretében egy szűrőkamion járja a magyar településeket, hogy az érdeklődők egészségi állapotát a legmodernebb berendezésekkel mérjék fel. A szűrőkamionon egyedülálló módon 37 féle prevenciós vizsgálatot végez el, mindössze 30-40 perc alatt! A vizsgálatokon kiszűrt súlyproblémásoknak ingyenes életmód és étkezési tanácsadást biztosítottunk. A 2013-ban megtartott Népegészségügyi konferencián a Szűrőprogram grémiumának Szakmai Díját vehettünk át a társadalomért végzett munkánk elismeréseként.

A cégünk számára lehetőség nyílt, hogy a partnerség minden évében 1-1 napra döntsünk arról, hova menjen és kiket szűrjön a kamion.


Mentők, rendőrök és tűzoltók prevenciós napja

Úgy döntöttünk, hogy azokra irányítjuk a figyelmünket, akik mi életünkért dolgoznak nap, mint nap: rohanó életet élnek, éjszaka is dolgoznak, néha nincs idejük enni, vagy nincs lehetőségük egészségesen étkezni (éjszaka nincsenek nyitva a kifőzdék). 2012-ben és 2013-ban a mentők számára tartottunk prevenciós napot, 2014-ben az V. Rendőr és Tűzoltó napon állt rendelkezésre a szűrőkamion.

Továbbra is fontosnak tartjuk a mentők egészségének támogatását, ezért a Turbó Diéta Központban a rendőrök, mentők, tűzoltók számára állandó, 10% vásárlási kedvezményt biztosítunk.

 

Nagy fogyás program

2015-ben hirdettük meg a Nagy Fogyás programot, melyre olyan fogyni vágyók jelentkezését vártuk és várjuk, akik vállalják, hogy az ideális testsúlyuk eredményéig kitartanak a diéta mellett, dokumentáljuk és publikálhatjuk a fogyásuk eredményét, cserébe mi teljesen ingyenesen biztosítjuk számukra a termékeket és a diétás tanácsadást, amely nem csak a fogyásról szól, hanem az életmódváltásra is nagy hangsúlyt fektet. A programban 2015 és 2018. aug. 31. között 17 fő vett részt.

 

Gyűjtés a leukémiás gyerekek számára

2017 őszén a Rádió 1-es Balázsék gyűjtést szerveztek a Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány számára. Amint tudomásunkra jutott a dolog, kaptunk is az alkalmon, hogy egy jó ügy mellé álljunk. A cégünk, az Idealbody Kft. 300 000 Ft-tal támogatta az alapítvány munkáját, öt másik céggel együtt összesen több, mint 1 millió forint adományt gyűjtöttünk össze.

 

Egészséges életmódra nevelik a gyerekeket


2017-ben a társasági adónk kultúrális célokra felajánlható részét (1 millió forintot) a Szegedi Látványszínház Közhasznú Egyesület számára kínáltuk fel.
A Szegedi látványszínház óvodásoknak és alsó tagozatosoknak szórakoztató és interaktív meséken és előadásokon keresztül juttatja el az általunk is fontosnak vélt üzeneteket:

    egészséges életmódra nevelés                     
    szelektív hulladékgyűjtés                             
    kisállatok gondozása és védelme
    népzenei alapok, humor
    táplálkozás és testmozgás     
    tiszta környezet      
    viselkedési normák érzékenyítése  
    szórakoztatva nevelés                 

Hisszük, hogy az a legjobb, ha az egészséges életmód és táplálkozás iránti érdeklődés és szokásrendszer már gyermekkorban elkezd kialakulni, ezért a jövőben is azon leszünk, hogy támogassuk az ilyen szellemű szervezeted működését, munkáját.

 

 

*Az eladási adatok alapján.