Tanácsadás: 06 1 451 0294
Magyar
Magyar English Deutsch Polski Slovensky

Sikertörténet Turbó turmixporért!

Szenvedélyesen gyűjtjük a sikertörténeteket! Ha már jópár kilót leadtál írd meg nekünk, és megháláljuk egy 15 adagos Turbó turmixporral!

Örömmel vesszük, ha megosztod velünk sikertörténeted: egyrészt, mert imádunk sikertörténetek olvasni, mindig felvillanyoz bennünket; másrészt, mert szeretnénk másoknak is megmutatni, milyen nagyszerű eredményeket lehet elérni a Turbó Diétával®, és arra bíztatni őket, hogy ez nekik is sikerülhet.

Ha már leadtál jópár kilót (min. 10 kg-t) és a fogyásod látványos, írd meg nekünk történeted!

Mit kell tenned?

1) Keress egy régebbi (előtte) és egy friss (utána) képet magadról, amelyen jól felismerhető vagy, látszik rajta az alakod és a változás.

2) Írd meg történeted 10-15 sorban:

  • mitől, mikor híztál meg
  • hogyan jutottál arra az elhatározásra, hogy fogyókúrába kezdj
  • melyik programmal, mennyit fogytál
  • mi volt a Turbó Diétával® kapcsolatos tapasztalatod
  • milyen hatása van a fogyásnak az életedre / közérzetedre / egészségedre, a lelkedre, pl. könnyebben felmész a lépcsőn, már tudsz sportolni, többet tudsz a kisgyerekeddel játszani, több az önbizalmad, lelki erőt adott, hogy végig tudtad csinálni, stb.
  • megfogalmaztál-e új célokat, pl. folytatod a fogyókúrát, rendszeresen jársz majd futni, sportolni, egészségesebben, rendszeresebben fogsz táplálkozni, stb.

3) Küldd el mindezt a siker@turbodieta.hu e-mail címre.

Mit adunk ajándékba?

Minden sikertörténetért (csak abban az esetben, ha tartalmazza az 1.-3. pontban leírtakat!) egy 15 adagos Turbó Diéta fehérje turmixport adunk ajándékba.

Minden negyedévben kiválasztjuk a számunkra legkedvesebb történetet, akinek a jutalma egy Szépségfotózás lesz! Elkészítjük a sminkedet, frizurádat, irtó csinosan felöltöztetünk és profi fotós készít rólad sorozatot, amely örök emlék marad számodra!

Nagyon várjuk a történeted! Előre is köszönjük! :)

 

* * * * *

Elégedettségi kérdőív

Ez a kérdőív nem nyilvános, azon vásárlóink töltik ki, akik használták a Turbó Diétát® és szeretnék elmondani véleményüket, tapasztalatukat. A kérdőív utolsó kérdése: 'Ajánlanád-e a Turbó Diétát® másoknak?'. A banneren található felirat a statisztika eredményét mutatja: "10-ből x vásárló szívesen ajánlaná a Turbó Diétát® barátainak, ismerőseinek". Ez a kérdőív eredményeiből kalkulálódik, egy képlet segítségével, automatikusan. Az adatok folyamatosan frissülnek, ez abból is látható, hogy a kérdőív kitöltőinek a száma napról napra növekszik.