Tanácsadás: 06 1 451 0294
Magyar
Magyar English Deutsch Polski Slovensky

Anyukák - diétára fel!

A szülés után rajtad maradt plusz kilókkal küzdesz? Makacsul ragaszkodnak hozzád, ráadásul a gyerekek mellett alig van időd magadra? Jelentkezz a Programba, és segítünk elérni a szülés előtti alakodat! Akár teljesen ingyen!

Ebben a videóben megismerheted Vikit és Erikát, mindketten a gyerekek után rajtuk maradt plusz kilóktól szerettek volna megszabadulni, amikor belevágtak a Programba:


De mi is ez a Program?

Egy mondatban összefoglalva: A Turbó Diéta Nagy Fogyás Programjának az a célkitűzése, hogy segítsük a diétázót abban, hogy elérje az ideális testsúlyát.

A lényeg: megszabadítunk a plusz kilóktól!
Amihez vállalnod kell, hogy végig csinálod a programot! Nincs kifogás! ;-)

Mi pedig rajtad keresztül bemutatjuk, hogyan értheti el bárki egyszerűen és könnyedén az ideális testsúlyát, és később hogyan tudja megtartani azt! Ehhez mi biztosítjuk a termékeket, a tanácsadást, maximális lelki támogatást és bátorítást! Ha bekerülsz a programba, mindez teljesen ingyenes lesz!

Ne feledd, 15 év tapasztalatát kínáljuk Neked! Velünk biztosra mész, ha eredményt akarsz!

Olyan anyukák jelentkezését várjuk, akik vállalják, hogy - segítségünkkel - dokumentálják az átalakulásukat: készítünk előtte képet (ruhában, nem fehérneműben), folyamatosan videózunk, amit megosztunk a közösségi oldalainkon, weboldalunkon. Ééééssss

a legvégén egy olyan szépségfotózást szervezünk,
ami minden nő álma!

Frizurát és profi sminket készítünk, gyönyörű ruhákban egy remek hangulatú fotózáson álom - gyönyörű képeken örökítjük meg az új alakodat és feltuningoljuk az önbizalmadat!

 

Kedvet kaptál? Jelentkezz!

A legfontosabb: légy elkötelezett az ideális testsúlyod elérésében!
Ne kételkedj magadban, mert Te is meg tudod csinálni!

• A program menete: meghatározzuk az ideális testsúlyodat, ennek az elérése lesz a célunk.

• Személyre szabott fogyókúrás tervet készítünk Neked, amely különböző Turbó Diéta Programokból épül fel. Vállalnod kell, hogy ezt a diéta tervet pontosan betartod. Attól függően mekkora súlyról indulsz, a diétád 2-3-5 hónapot is igénybe vehet.

• Amíg eléred ezt a súlyt, az lesz a "fogyási időszak".

• Ezt követően kezdődik egy egy éves "súlymegtartó időszak". Ez már gyerekjáték lesz, hiszen rengeteget tudás ragad rád a diéta alatt, ami elég lesz ahhoz, hogy egy kis odafigyeléssel megtartsd a súlyodat. Ez a programban részt vevőknek gond nélkül sikerülni szokott, Te sem leszel ez alól kivétel!

 

Ha bekerülsz a programba, a diétád teljesen INGYENES lesz!
Olvasd el a részleteket!

  • A termékeket 50% kedvezménnyel vásárolhatod meg, ám ez a pénz csupán letétben marad nálunk. Ha eléred az ideális testsúlyod, teljes egészében visszafizetjük, így a végén a fogyókúrád teljesen ingyenes lesz. 

Kb. mennyibe fog kerülni a diéta havonta?
165 cm magas hölgy esetén átlagosan havi 3-4 doboz Turbó Diéta turmixporra, 1 db Antioxidánsra lesz szükség, ennek ára 50% kedvezménnyel:  11 980 - 15 525 Ft. A konzultációk értéke 15 000 Ft / alkalom, ám a program során díjmentesen biztosítjuk.

A pénz halmozódik nálunk, a 'fogyási időszak' végén adjuk vissza. Három hónapos fogyókúra esetén: 11980 x 3 = 35 940 Ft befektetésre lesz szükséged, de még egyszer hangsúlyozzuk, ha/amikor eléred a kitűzött ideális testsúlyt, ezt az összeget visszaadjuk.


• A részleteket, és minden tudnivalót a 'Részvételi szabályzatban' találsz. (Amennyiben nem sikerült letölteni, kérd e-mailben: nagyfogyas@turbodieta.hu)

Hidde el, a diétád csak az elején igényel némi odafigyelést,
de könnyedén bele lehet rázódni és a végeredmény miatt nagyon megéri!


Jelentkezni szeretnél? Itt vannak a tudnivalók!

• A jelentkezésedet a nagyfogyas@turbodieta.hu e-mail címre várjuk, folyamatosan!

• Kérjük, írd meg nekünk a pontos neved, címed, születési adatokat, elérhetőségedet (mobil szám), jelenlegi testsúlyod és testmagasságod.

• Kérjük, válaszolj az alábbi kérdésekre:

Rendszeresen vagy aktuálisan szedsz gyógyszert? Ha igen, mire?
Van-e krónikus betegséged?
Általános munkarendben dolgozol?

Nőknél: Várandós vagy? Szoptatsz?

Mikor fejezted be utolsó fogyókúrádat?

Milyen a sporttal való kapcsolatod?
    soha nem sportoltam
    időnként sportolok     
    rendszeresen sportolok ..... éve, heti ... alkalommal,(mit?)..............
    korábban élsportoló voltam, (sportág) .........

• Kérjük, írd le pár sorban a súlyproblémád rövid történetét és okát.

• Kérjük, küldj magadról két db 30 napnál nem régebbi, jó felbontású, elöl és oldalnézetből készült egész alakos fotót olyan ruhában, ami jól kiadja az alakodat (nem szelfit, és nem binikinis vagy fehérneműs fotót).

Kérjük, nyilatkozz az alábbi kérdésekben:

El tudod-e kezdeni a Nagy Fogyás Programot a jelentkezést követő max 2-3 héten belül?

A fenti leírásban és a 'Részvételi szabályzatban' részletesen bemutatott szabályokat betartva végig tudod csinálni a Nagy Fogyás Programot, súlyfeleslegedtől függően akár 2-3-5 hónapon át?  

Tudod vállalni a 'fogyási időszakra' vonatkozó anyagi befektetést (amit az ideális testsúly elérése után visszaadunk)?

Tudsz vállalni havi egy személyes konzultációt a Turbó Diéta Központban (XIII. Budapest, Váci út 91.)?

• Amennyiben igaz Rád az alábbi állítás, másold be a jelentkezésedbe: "Megismertem, a jelentkezésemmel elfogadom, és magamra nézve kötelezőnek tartom a Részvételi szabályzatot."

Fontos! Légy elkötelezett az ideális testsúlyod elérésében, akár egy hosszan tartó (több hónapos) diétát, és minden azzal járó kötelezettséget is vállalva.
Bár mindez szigorúnak hangzik, hidd el, könnyedén belerázódsz majd!
Várjuk a jelentkezésed!