Tanácsadás: 06 1 451 0294
Magyar
Magyar English Deutsch Polski Slovensky

Anyukák - diétára fel!

Emlékszel még azokra az elszánt diétázókra, akik tavaly ősszel belevágtak a Nagy Fogyás Programba, hogy elérjék az ideális testsúlyukat? Szeretnéd Te is elérni, amit ők?

Történetüket folyamatosan nyomon követhetted a facebook oldalunkon keresztül, a végeredményt, az ideális testsúly elérése után készült szépségfotóikat be is mutattuk ahol csak lehetett!

Íme néhányan közülük:

 Súlyfeleslegtől és egyéni alkattól függően, 3-5-7 hónap alatt az egész csapat teljesítette a kitűzött célt, elérte az ideális testsúlyát! Gratulálunk Nekik, nagyon büszkék vagyunk rájuk!

Szeretnéd Te is elérni, amit ők? Jelentkezz!

A Nagy Fogyás Program tavaly olyan sikeres volt, hogy idén ismét meghirdetjük, ezúttal kisgyermekes anyukák számára! Jelentkezz! Te is meg tudod csinálni!

Mit kell tudnod?
A legfontosabb: légy elkötelezett az ideális testsúlyod elérésében!
Ne kételkedj magadban, Te is meg tudod csinálni!

• A Nagy Fogyás Program során a Turbó Diéta Központ szakértői személyre szabott fogyókúrás tervet készítenek Neked, amely különböző Turbó Diéta Programokból épül fel.

Vállalnod kell, hogy az előírásokat és a személyre szabott tanácsokat, utasításokat betartva várhatóan több Turbó Diéta programot végigcsinálsz. A diétád célja, hogy elérd az ideális testsúlyt, amely akár 2-3-5 hónapot is igénybe vehet.

• Az ideális testsúly a módosított Broca-index alapján kerül meghatározásra. Ezt a célkitűzést az első konzultáción egyeztetjük, figyelembe vesszük a korábbi (értsd pl. lánykori /szülés előtti) "versenysúlyodat" és az életkorodat is. Ezt a közösen meghatározott testsúlyt rögzítjük a Te ideális testsúlyodként (célként).

• A "fogyási időszak" ennek az ideális testsúlynak az (+/- 5%) eléréséig tartó időszak.

• Vállalnod kell, hogy mindent megteszel, hogy az elért eredményt, ideális testsúlyt (+/- 5% súlytartományban) minimum egy évig megtartsd. Ez a "súlymegtartó időszak". Ez a programban részt vevőknek gond nélkül sikerülni szokott, Te sem leszel ez alól kivétel!

• A Turbó Diéta termékeken kívül más fogyókúrás készítménnyel, módszerrel nem diétázhatsz.

• A termékeket 50% kedvezménnyel vásárolhatod meg, ám ez a pénz csupán letétben marad nálunk. Ha eléred az ideális testsúlyod, teljes egészében visszafizetjük, így a végén a fogyókúrád teljesen ingyenes lesz.  Cserébe vállalod, hogy a sikertörténeted teljes neveddel, fotóddal, videóval térbeni és időbeni korlát nélkül felhasználhatjuk a Turbó Diéta kommunikációjában.

Kb. mennyibe fog kerülni a diéta havonta?
165 cm magas hölgy esetén átlagosan havi 3-4 doboz Turbó Diéta turmixporra, 1 db Antioxidánsra lesz szükség, ennek ára 50% kedvezménnyel:  11 980 - 15 525 Ft. A konzultációk díjmentesek.

Csak azokat, és annyi terméket tudunk kedvezményesen biztosítani, amire a diétádhoz szükséged van. A pénz halmozódik nálunk, csak a 'fogyási időszak' végén adjuk vissza. Három hónapos fogyókúra esetén: 11980 x 3 = 35 940 Ft befektetésre lesz szükséged, de még egyszer hangsúlyozzuk, ha/amikor eléred a kitűzött ideális testsúlyt, ezt az összeget visszaadjuk.

• Ha megszakítod a diétát, vagy az előírástól eltérően alkalmazod, és/vagy nem tanúsítasz együttműködést a Program során és a szerződés felbontásra kerül, úgy minden kapott kedvezményt meg kell térítened.

• "Fogyási és súlymegtartó időszakról" szóló tudnivalókat megismerheted a 'Részvételi szabályzatból'. (Amennyiben nem sikerült letölteni, kérd e-mailben: nagyfogyas@turbodieta.hu)

Bár mindez szigorúnak hangzik, hidd el, csak az elején igényel némi odafigyelést, de könnyedén belerázódsz majd! Nézd csak meg ezt a videót!


Jelentkezni szeretnél? Itt vannak a tudnivalók!

• A jelentkezésedet a nagyfogyas@turbodieta.hu e-mail címre várjuk, folyamatosan!

• Kérjük, írd meg nekünk a pontos neved, címed, születési adatokat, elérhetőségedet (mobil szám), jelenlegi testsúlyod és testmagasságod.

• Kérjük, válaszolj az alábbi kérdésekre:

Rendszeresen vagy aktuálisan szedsz gyógyszert? Ha igen, mire?
Van-e krónikus betegséged?
Általános munkarendben dolgozol?

Nőknél: van gyermeked (ha igen hány évesek?)? Várandós vagy? Szoptatsz? Tervezel-e gyermeket a közeljövőben?  

Mikor fejezted be utolsó fogyókúrádat?

Milyen a sporttal való kapcsolatod?
    soha nem sportoltam
    időnként sportolok     
    rendszeresen sportolok ..... éve, heti ... alkalommal,(mit?)..............
    korábban élsportoló voltam, (sportág) .........

• Kérjük, írd le pár sorban a súlyproblémád rövid történetét és okát.

• Kérjük, küldj magadról két db 30 napnál nem régebbi, jó felbontású, elöl és oldalnézetből készült egész alakos fotót olyan ruhában, ami jól kiadja az alakodat (nem szelfit, és nem binikinis vagy fehérneműs fotót).

Kérjük, nyilatkozz az alábbi kérdésekben:

El tudod-e kezdeni a Nagy Fogyás Programot a jelentkezést követő max 2-3 héten belül?

A fenti leírásban és a 'Részvételi szabályzatban' részletesen bemutatott szabályokat betartva végig tudod csinálni a Nagy Fogyás Programot, súlyfeleslegedtől függően akár 2-3-5 hónapon át?  

Tudod vállalni a 'fogyási időszakra' vonatkozó anyagi befektetést (amit az ideális testsúly elérése után visszaadunk)?

Tudsz vállalni havi egy személyes konzultációt a Turbó Diéta Központban (XIII. Budapest, Váci út 91.)?

• Amennyiben igaz Rád az alábbi állítás, másold be a jelentkezésedbe: "Megismertem, a jelentkezésemmel elfogadom, és magamra nézve kötelezőnek tartom a Részvételi szabályzatot."

Fontos! Légy elkötelezett az ideális testsúlyod elérésében, akár egy hosszan tartó (több hónapos) diétát, és minden azzal járó kötelezettséget is vállalva.
Bár mindez szigorúnak hangzik, hidd el, könnyedén belerázódsz majd!
Várjuk a jelentkezésed!