Tanácsadás: 06 1 451 0294
Magyar
Magyar English Deutsch Polski Slovensky
Min. rendelési összeg: 3 000 Ft
Szállítási információ »

40 kg plusz havi csomag (24 napra, 75 étkezés) KONZULTÁCIÓVAL

Turbó Diéta 40 kg plusz csomag

Sokkal nagyobb a súlyod, mint régebben volt? Úgy érzed fáradékony vagy, sőt, már egészségügyi problémáid is adódtak? Van megoldás!

Ár: 46 370 Ft
Akciós ár: 41 990 Ft

A 40 kg+ Program a 30 napos Program nagyobb túlsúllyal rendelkezők számára átdolgozott verziója. A diéta során meghatározott rendszert kell követned, a napi 4 étkezés (reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora) betartására törekedj. A Program leírását itt megtalálod

40 kg plusz havi csomag tartalma:
 • 5 db Turbó Diéta® turmixpor, 5x525 g (75 adag tejjel készítve)
 • 1 db Antioxidáns kapszula (2x2 hétre) 
 • 1 üveg Hunyadi János víz
 • 1 Útifű maghéj 150 g (kb. 1 hónapra)
 • 45 perc konzultáció (személyes vagy skype)
 • Ingyenes csomagküldés, mivel a csomag értéke meghaladja a 30 000 Ft-t

Kérjük vedd figyelembe a rendelésnél: ha a magasságod miatt (>180 cm) napi 4+1 étkezést kell tartanod, plusz egy dobozzal kell rendelned. Ha vízzel készíted a turmixot, akkor egy doboz turmixporból 12 adagot tudsz készíteni.

A 40 kg plusz Turbó Diéta® Program leírását itt megtalálod >

Étkezési- és életmód tanácsadás

Ez a Program kiegészül egy konzultációs lehetőséggel, melynek során feltérképezzük és definiáljuk az elhízáshoz vezető étkezési szokásaidat, segítünk egy egészségesebb étkezési rend és életmód kialakításában. Az első konzultációra 3-4 napig vezetett étkezési naplóval kell érkezned, ill. a diétád alatt is naplót kell vezetned, amelyet a konzultációk során kiértékelünk. Az étkezési szokások átalakításához tudásanyagot biztosítunk. Fontosnak tartjuk, hogy olyan étkezési rendet alakítsunk ki, ami számodra is elfogadható, egészséges és "szeretem" ételeket tartalmaz, hiszen csak így tudsz hosszú távon változtatni a szokásaidon és idővel életformává alakítani azokat.

Az első, 45 perces (személyes) állapotfelmérő konzultáció díja 5000 Ft, amelyet a 2. vásárlásodból jóváírunk! A további konzultációk 10-20-30 percesek, attól függően, hogy mennyi átbeszélni valónk van. Ezek termék vásárlása esetén ingyenesek, (ha nem szeretnél vásárolni vagy máshol vásárolsz, úgy 3 000 Ft / 30 perc, rövid kérdés esetén díjtalan). A 3. termék vásárlástól hűségkedvezményt biztosítunk a számodra: minden Nálunk elköltött 10 000 Ft-ból 1000 Ft-t jóváírunk Neked!

Kíváncsi vagy mi a Turbó Diéta titka?

A Turbó Diéta® egyik titka a speciális és minőségi fehérje bevitelben rejlik, amelynek segítségével rábírjuk a szervezetet a zsírraktárak lebontására az izom megtartása mellett! A turmixitalban lévő többi fontos tápanyag biztosítja, hogy szervezeted semmiben ne szenvedjen hiányt. Minden diétás programunk egyszerű és könnyen betartható!


Elégedettségi garancia

A Turbó Diéta® használatát követően, a fogyasztók által kitöltött és folyamatosan frissülő kérdőívből egyértelműen az derül ki, hogy
"10-ből 10 vásárló ajánlaná a Turbó Diétát® barátainak, ismerőseinek"!
A Turbó Diéta® már 12 éve a fogyókúrázók szolgálatában áll és hiszünk benne, hogy kis odafigyeléssel, kitartással és a Turbó Diéta® segítségével Te is könnyedén meg tudod valósítani a célod!

Ha több csomagot is szeretnél rendelni, egy újabb csomagot kell összeállítanod, így tudjuk biztosítani, hogy a kedvenc ízű turmixporod kerüljön a csomagba.

A kezdőcsomagban az akciós turmixporokat nem tudod választani, a program hibája miatt, ezért ha akciós turmixport szeretnél a kezdőcsomagodba tenni, azt úgy teheted meg, hogy egyesével teszed a kosaradba a kívánt termékeket.

Ha ennél a csomagnál maradsz, a neked tetsző ízeket a legördülő menüből választhatod ki itt:


A csomag tartalmazza még
 • 1 db Hunyadi János keserűsós gyógyvíz, 750 ml
 • 1 db Turbó Diéta® Antioxidáns, 60 db (2x2 hétre)
 • 1 db Naturganik útifű maghéj 150 g (kb. 6 hétre)
 • 1 db Személyre szabott tanácsadás (45 perc)

A csomaghoz rendelhető még
 • Turbó Diéta® CSOKIS (glutén m.) fehérje turmixpor, 15 adag 7490 Ft
 • Turbó Diéta® EPRES fehérje turmixpor, 15 adag 7490 Ft
 • Turbó Diéta® Sav-Bázis Egyensúly, 150 tabletta 2690 Ft
A kiválasztott termékek ára összesen: 41 990 Ft