Tanácsadás: 06 1 451 0294
Magyar
Magyar English Deutsch Polski Slovensky
Min. rendelési összeg: 3 000 Ft
Szállítási információ »

KEZDŐCSOMAG 30 napos Programhoz (45 adag)

Turbó Diéta Kezdőcsomag 30 napos programhoz

Ez a program rendkívül egyszerűen illeszthető a hétköznapokba, kis odafigyeléssel, látványos eredményt érhetsz el!

Ár: 25 160 Ft
Akciós ár: 23 660 Ft

A Turbó Diéta® 30 napos Programja azért népszerű a fogyókúrázóink körében, mert bármikor könnyedén elkezdhető, különösebb felkészülést nem igényel. Hosszú távon is könnyedén tartható, hiszen szünet nélkül ismételheted az álomsúly eléréséig.

A Program dióhéjban:


1. szakasz (1-2-3.nap):
reggelire, ebédre, vacsorára 1-1 adag Turbó Diéta® turmixital.*  
2. szakasz (2 hét): reggelire, vacsorára 1-1 adag Turbó Diéta® turmixital, ebédre 600 kcal értékű fehérjében gazdag, és szénhidrátszegény étel.
3. szakazs (2 hét): vacsorára 1 adag Turbó Diéta® turmixital. Napi kalória bevitel ezen felül 1200-1500 kcal értékű, fehérjében gazdag, és szénhidrátszegény étel.

Férfiaknak és 165 cm feletti nőknek a programok során az uzsonna fogyasztását is ajánljuk, 17 h körüli időpontban. 180 cm felett tízóraira alacsony cukortartalmú gyümölcs (pl. alma) fogyasztása javasolt 11 h körül. Ez esetben több turmixporra lesz szükséged, erről lentebb írunk.

A 30 napos Turbó Diéta® Program részletes leírását itt megtalálod és kérheted Tanácsadóink segítségét is a diéta előtt, alatt és utána is! A Programot szünet nélkül ismételheted a kívánt súly eléréséig.

És mi a titok?

A Turbó Diéta® egyik titka a speciális és minőségi fehérje bevitelben rejlik, amelynek segítségével rábírjuk a szervezetet a zsírraktárak lebontására az izom megtartása mellett! A turmixitalban lévő többi fontos tápanyag biztosítja, hogy szervezeted semmiben ne szenvedjen hiányt. Minden diétás programunk egyszerű és könnyen betartható!

Elégedettségi garancia

A Turbó Diéta® használatát követően, a fogyasztók által kitöltött és folyamatosan frissülő kérdőívből egyértelműen az derül ki, hogy
"10-ből 10 vásárló ajánlaná a Turbó Diétát® barátainak, ismerőseinek"!
A Turbó Diéta® már 12 éve a fogyókúrázók szolgálatában áll és hiszünk benne, hogy kis odafigyeléssel, kitartással és a Turbó Diéta® segítségével Te is könnyedén meg tudod valósítani a célod!

A 30 napos Program elkezdéséhez az alábbi termékekre van szükséged:
  • 3 db Turbó Diéta® turmixpor, 3x525 g (45 adag tejjel készítve, 12 adag vízzel készítve)
  • 1 db Antioxidáns kapszula (4 hétre)

Kérjük vedd figyelembe a rendelésnél az alábbiakat:

a Program során min. 51 turmixos étkezés van, a csomagban 45 adag található. Ha a magasságod miatt 3-nál többször kell étkezned, az alábbiak érvényesek rád:

30 napos Program - mennyit rendeljek?

Ha 3-nál több turmixot szeretnél rendelni, a lap alján, a Csomaghoz rendelhető termékeknél hozzá tudod adni a kosaradhoz.

Ha több csomagot is szeretnél rendelni, egy újabb csomagot kell összeállítanod, így tudjuk biztosítani, hogy a kedvenc ízű turmixporod kerüljön a csomagba, vagy

VÁLASZTHATOD

A kezdőcsomagban az akciós turmixporokat nem tudod választani, a program hibája miatt, ezért ha akciós turmixport szeretnél a kezdőcsomagodba tenni, azt úgy teheted meg, hogy egyesével teszed a kosaradba a kívánt termékeket.

Ha ennél a csomagnál maradsz, a neked tetsző ízeket a legördülő menüből választhatod ki itt:


A csomag tartalmazza még
  • 1 db Turbó Diéta® Antioxidáns, 60 db (2x2 hétre)

A csomaghoz rendelhető még
  • Hunyadi János keserűsós gyógyvíz, 750 ml 350 Ft
  • Turbó Diéta® CSOKIS (glutén m.) fehérje turmixpor, 15 adag 7490 Ft
  • Turbó Diéta® shaker, 7dl 990 Ft
  • Turbó Diéta® EPRES fehérje turmixpor, 15 adag 7490 Ft
  • Turbó Diéta® Sav-Bázis Egyensúly, 150 tabletta 2690 Ft
A kiválasztott termékek ára összesen: 23 660 Ft