Tanácsadás: 06 1 451 0294
Magyar
Magyar English Deutsch Polski Slovensky
Min. rendelési összeg: 3 000 Ft
Szállítási információ »

Személyre szabott tanácsadás (45 perc)

Személyre szabott tanácsadás (45 perc)

Lefogysz és a helytelen életmódod miatt újra visszahízol? Már számtalanszor megfogadtad, hogy változtatsz rajta, de rendre kudarcot vallasz? Éppen ezekben a kérdésekben segít a konzultációnk.


Ár: 10 000 Ft

Az ALAP Tanácsadásunk teljesen díjmentes, kérdezz bennünket  a diéta előtt, alatt és után bátran »

Ez a személyre szabott tanácsadásunk viszont már nem csak a diétával kapcsolatban nyújt segítséget, itt mélyebbre ásunk.

Akkor érdemes eljönni hozzánk, ha

- évek óta diétázol valamilyen módszerre,  egészségesen étkezel és mégsem fogysz le!
- ha a diétád után rövid időn belül újra visszahízol,

mert nem tudod hogy változtass hosszú távon az étkezési szokásaidon anélkül, hogy fenekestül fel kellene forgatnod az életedet, vagy egész életedben le kellene mondanod mindenről, amit szeretsz.

Ha fogyni szeretnél, megtervezzük a diétádat: az első konzultáción közösen meghatározzuk az elérendő ideális súlyt, átbeszéljük az ehhez szükséges diétás tervet. Ez diétás étrendből és különböző Turbó Diéta Programokból épül fel.

A diétázáshoz szükséges minden ismerettel ellátunk, étkezési, ételkészítési tanácsadást és mintaétrendet biztosítunk.

Ha életmódváltásban, súlymegtartásban gondolkozol, akkor elemezni fogjuk a jelenlegi étkezési és táplálkozási szokásaidat, feltérképezzük és definiáljuk az elhízáshoz vezető főbb problémákat és segítünk egy egészségesebb étkezési rend és életmód kialakításában.

Fontosnak tartjuk, hogy olyan étkezési rendet alakítsunk ki, ami számodra is elfogadható, egészséges és "szeretem" ételeket tartalmaz, hiszen csak így tudsz hosszú távon változtatni a szokásaidon és idővel életformává alakítani azokat.

Az első, állapotfelmérő konzultációra (személyes vagy skype) 3-4 napig vezetett étkezési naplóval kell érkezned.

A további konzultációk 10-20-30 percesek, attól függően, hogy mennyi átbeszélni valónk van. Díja: 5 000 Ft / 30 perc, rövid kérdés esetén díjtalan.