Tanácsadás: 06 1 451 0294
Magyar
Magyar English Deutsch Polski Slovensky
Minimum rendelési érték: 3 000 Ft
Nemzetközi- és magyar szállítás »

MOMs SECRET, 90 kapszula (30 nap)

MOMs SECRET, 90 kapszula (30 nap)

Kifejezetten kisgyermekes anyukák számára fejlesztett vitaminkomplex, mely segít felvenni a ritmust a gyermeked által diktált hétköznapi kihívásokkal.


Ár: 4 990 Ft

A XXI. század anyukájára négyszer annyi nyomás nehezedik a felgyorsult, túlkommunikált világunk miatt, mint 30–40 évvel ezelőtt. Új szerepedben, anyaként 24 órás szolgálatot kell ellátnod a gyermeked mellett, ugyanakkor helyt kell állnod feleségként és idővel a munkában is. Ez extrém nagy terhelést tesz a legtöbb Nő vállára. A MOM’S SECRET 15 vitaminnal és ásványi anyaggal támogatja a szervezeted.

Íme a MOM’S SECRET vitaminkomplex titka, nézzük végig miért ezeket az összetevőket válogatták össze fejlesztőink!

Kalcium, vas, szelén, cink, C-vitamin, tiamin (B1-vitamin), B2-vitamin, niacin (B3-vitamin), B6-vitamin, folsav (B9-vitamin), B12-vitamin, biotin (B7-vitamin), pantoténsav (B5-vitamin), kolin, polifenolok

A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, az immunrendszer egészséges működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint részt vesz az oxigénszállításban, mely a sejtjeink kiváló működéséhez elengedhetetlen.

B komplex
A tiamin (B1-vitamin) támogatja a szív megfelelő működését. A B6- és B12-vitamin hozzájárul a megfelelő energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz, valamint az idegrendszer, az immunrendszer és a pszichológiai funkciók egészséges működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, és a sejtosztódás folyamatához. A B6-vitamin továbbá részt vesz a normál fehérje- és glikogén-anyagcserében, a vörösvérsejt-képződésben.

A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, és ezen keresztül az erek, a csontok, a porcok, a fogíny, a bőr, a fogak normál állapotának, működésének fenntartásához, az energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz, az idegrendszer, az immunrendszer, a pszichológiai funkciók megfelelő működéséhez, a sejtek oxidatív stressztől való védelméhez, a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez, illetve a fent említett vas felszívódását is segíti.

A folsav részt vesz az egészséges vérképződésben, szerepet játszik a sejtosztódásban.

A szelén és a cink hozzájárul a haj és a köröm egészséges állapotának fenntartásához, mert nem mindegy milyen képet sugároz az ember egész nap magáról.

Hozd ki a MAXIMUMOT életed ezen szakaszából, hogy egyszerre lehess a világ legjobb anyukája és felesége egy személyben!

MOMs SECRET hatóanyagok