Tanácsadás: 06 1 451 0294
Magyar
Magyar English Deutsch Polski Slovensky

Turbó Diéta® Nagy Fogyás Program

Folyton belebuksz a diétákba? A kezdeti lelkesedésed és kitartásod hamar alábbhagy? Akkor Neked is egy jól felépített diétás rendszerre van szükséged! A Turbó Diéta® szakértő csapata és a Nagy Fogyás Program segítségével elérheted az ideális testsúlyt.

Érd el végre az ideális testsúlyod!

A századik diétás próbálkozáson és kudarcon túl az ember azt gondolná: "Ó, én már sosem leszek vékony!" Pedig ez nem így van! A diétás kudarcoknak nem feltétlenül Te vagy az oka, hiszen a fogyáshoz sok tudásra és persze megfelelő módszerre van szükség. A Turbó Diéta csapatának több mint 15 év tapasztalat áll a háta mögött, és most kidolgoztuk Neked a Nagy Fogyás programot, amellyel kifejezetten az a célunk, hogy a legeslegutolsó kiló leadásáig Veled legyünk, és segítsünk elérni az álomalakod!

De mi is az a Nagy Fogyás Program?

A Nagy Fogyás program célja, hogy elérd az ideális testsúlyod, mindegy, mennyi súlyfelesleg leadása a cél! Addig csináljuk, amíg le nem számolunk a kilókkal, hogy újra könnyed, boldog és magabiztos legyél!

Erika is a Nagy Fogyás Programmal érte el az ideális testsúlyát!

A Nagy Fogyás Program során:

- feltérképezzük és definiáljuk az elhízáshoz vezető étkezési szokásaidat, segítünk egy egészségesebb étkezési rendet és életmódot kialakítani. Ehhez diétás naplót kell vezetned, amelyet a konzultációk során kiértékelünk. Az étkezési szokások átalakításához tudásanyagot biztosítunk. Fontosnak tartjuk, hogy olyan étkezési rendet alakítsunk ki, ami számodra is elfogadható, egészséges és "szeretem" ételeket tartalmaz, hiszen csak így tudsz hosszú távon változtatni a szokásaidon és idővel életformává alakítani azokat.

- szakszerűen megtervezzük a diétádat: az állapotfelmérést követően közösen meghatározzuk az elérendő ideális súlyt, átbeszéljük az ehhez szükséges diétás tervet. Ez különböző Turbó Diéta Programokból épül fel.

- a diétázáshoz szükséges minden ismerettel ellátunk, étkezési, ételkészítési tanácsadást és mintaétrendet biztosítunk

- rendszeresen konzultálunk: legalább hetente egyszer írásban (szükség esetén akár gyakrabban is) és havonta egyszer személyesen (vagy skype-on) is. Beszámolsz eredményeidről, tapasztalatodról, kiértékeljük a diétás naplódat és tanácsokkal látunk el. A kitartásban sokat fog majd segíteni ez a külső kontroll.

- a diéta során végig szakmai tanácsokat, motivációs beszélgetéseket, egyéni problémamegoldásokat biztosítunk

- a program során óhatatlanul megtanulod, hogy milyen ételeket szabad fogyasztanod vagy kell kerülnöd. Már a diétázáskor olyan életmódot alakítasz ki, amelyet hosszú távon tartva elkerülhető a visszahízás.

Láthatod, hogy rengeteget fogunk Neked segíteni, ám a legnagyobb feladatot mégis neked kell véghez vinned: Neked kell végigcsinálnod a fogyókúrát! A Te felelősséged, hogy betartod-e az előírásokat, külön megkeresel-e bennünket, amikor gondod van, megengedsz-e magadnak kitérőket, kérsz-e segítséget speciális alkalmakkor hogyan oldd meg a diétát, és így tovább! Minden pillanatban nem lehetünk melletted, csupán egy dolgot tudunk garantálni: a tőlünk telhető legtöbb támogatást és segítséget biztosítjuk!*

"2 - 3 hónappal ezelőtt egyszerűen nem is hittem volna, hogy hamarosan azt mondhatom, hogy már csak az utolsó 6 - 8 kg van hátra. :) Egyszerűen felemelő ez az érzés és nagyon motiváló.Rengeteg levelet kapok, hogy hogyan is sikerült mindezt elérnem, és nagyon sokan kérnek tanácsot, aminek hihetetlenül örülök! Amikor jelentkeztem a Nagy Fogyásra, álmomban sem gondoltam volna, hogy lehetséges lenne elérni a 75 kg-t! 2016. márciusban 103,6 kilóval kezdtem fogyókúrázni, most 80,3 kg vagyok, eddig 23,3 kilót fogytam a Turbó Diétával és edzéssel." Kiss Vivien Fogyinaplója

Program hosszú távon díjtalan!

Az első, 45 perces állapotfelmérő (személyes vagy skype) konzultáció díja 5000 Ft, amelyet a 2. vásárlásodból jóváírunk! A további konzultációk 30 percesek, amennyiben vásárolsz is, ingyenesek, (ha nem szeretnél vásárolni vagy máshol vásárolsz, úgy 3 000 Ft / alkalom). A 3. vásárlástól hűségkedvezményt biztosítunk a számodra: minden Nálunk elköltött 10 000 Ft-ból 1000 Ft-t jóváírunk Neked!


A Turbó Diéta Nagy Fogyás Programja így lesz alkalmas arra, hogy segítségével ténylegesen elérd az álomsúlyod, amely a legtöbb diétával csupán álom maradna. A Nagy Fogyás szakmai csapatának segítségével Neked valóra válhat!

Szeretnéd végre elérni az ideális testsúlyod? Jelentkezz!

*A Turbó Diéta Központ hétköznap 8:00-17:00 között tart nyitva, ezen kívüli időpontokban korlátozottan vagyunk elérhetőek.